Arhitekta
 
dipl.ing.arh. Nešović Dragan

Click here to edit subtitle

Usluge

 USLUGE : - projektovanje

                   - inženjering-stručni i investicioni  nadzor

                   -  tehnički pregled objekta

                   - legalizaciju objekta

                   - dizajn enterijera i eksterijera


  CILJ:        - stvaranje funkcionalnih i dobro dizajniranih rešenja u skladu sa savremenim potrebama.


PRVI SASTANAK

Upoznavanje. Generalna diskusija o predstojećoj saradnji. Poželjno je da se obezbede crteži i osnovne informacije o objektu. Identifikuju se stilske i funkcionalne postavke, postavlja se projektni zadatak.

POČETAK RADA

Obilazak predmetne lokacije, uzimanje svih potrebnih mera uz stvaranje radnih skica i fotodokumentacije lokacije ili objekta. Prikupljanje svih relevatnih informacija o kontekstu tekućeg projekta.

PROJEKTOVANJE

Postavljanje funkcionalne šeme i osnove, u skladu sa zahtevima projektnog zadatka, definiše se osnovni koncept dizajna u obliku skica, izbor grafika, kombinacije boja; kroz mood board se ispituje smer daljeg razvoja.

VIZUALIZACIJA

Detaljan izbor materijala, nameštaja, opreme i dekor. Izrada fotorealistične vizualizacije u programu 3DS Max, koja pomaže klijentu da viziuelizuje isprojektovano arhitektonsko rešenje.

GLAVNI PROJEKAT

Izrada svih neophodnih crteža za realizaciju projekta (u saradnji sa stručnjacima rešavanje i mašinskih i elektroinstalacija), specifikacija opreme, završnih materijala i svih elemenata opremanja.

AUTORSKI NADZOR

Kontrola procesa izgradnje/ izvođenja projekta u skladu sa dogovorenim. Definisanje materijala, opreme i nameštaja sa klijentom. Prilagođavanja radnih crteža tokom izgradnje.

edit text